Vi ønsker alle et godt nytt år og ser frem mot alt som skal skje av aktiviteter i 2018

Publisert 3. januar 2018 av novakjetil

DSC02370 Her er Ullersmojentene i fyr og flamme etter seieren i fotballfinalen i september 2017
Idrettsåret 2017
Det ble et innholdsrikt år med god deltagelse i alle disipliner. Det var god oppslutning rundt mosjonskampanjen vår og norgesmesterskapene ble gjennomført med stort engasjement. Takket være mange ildsjeler på anstaltene og mange sporty idrettsfolk der ute, er det lett å være entusiastisk med tanke på året som kommer.
For første gang deltok Norge med en tropp i terreng EM og den positive opplevelsen vi hadde der, frister til gjenntagelse. Haldens Strømstad-arrangement i fotball og golf ble virkelig en opplevelse som vil huskes i lang tid.
Idrettsåret 2018
Innebandy NM
Året som kommer vil bli minst like farstsfylt som det 2017 var. Det braker løs allerede 9 og 10 februar da innebandyfolket atter en gang skal møtes til dyst. I år som i fjor skal det spilles kamper i Letohallen på Dal. Påmeldingsfristen er satt til 20 januar så meld på laget ditt snarest. Dette blir et samarbeide mellom Krus, Ullersmo og FIF.
Håndball NM
I april er det handballspillerne som ska ta turen til Ullersmo`s nye lekegrind, nemlig Letohallen. Datoen for denne begivenheten er satt til 6-7. april.
Nordisk håndball
De beste håndballspillerne setter kurs østover til Sverige, hvor de skal spille nordisk mesterskap . 25-26 mai. Arrangementet skal skje i Helsingborg.
Fotball NM
Turen går til hedmarken når fotball- NM skal avvikles 14-15. september. Selve spillingen foregår på Sveum i brumunddal. Hotellet hvor banketten skal foregå er på Victoria, Hamar.
Golf NM
Hedmark er arrangør og går over en dag. Spilles 13. september (torsdag før fotball NM) på Atlungstad gk.

Idrettstinget 2018

Blir arrangert i tilknytning til fotball NM. Arrangeres mest sannsynlig på Victoria 13. september (torsdagen før fotball-NM.)
Terreng EM i Irland
Her er vertsnasjonen ennå ikke bekreftet men Irland vil jobbe for at de arrangerer dette i oktober.
Det løpes 5 km. for damer og 10 km. for menn. Alle som kan ha en ambisjon om deltagelse bør forberede seg i god tid. Vi vil komme tilbake med info og uttak i forbindelse med dette mesterskapet.
Bowling NM 2018
Nok en gang skal Ullersmo sine hardtarbeidende ildsjeler ønske velkommen til et mesterskap.
Arrangementet skal skje i november.
Endring i styresammensetningen
FIF styret håper på god oppslutning i 2018. Frem til idrettstinget vil Camilla Hansen ta over som fungerende leder. Asle Aase vil fungere som vara-styremedlem. Årsaken er at han vil vie tid til oppgaver i NFF i tiden som kommer. Kjetil Kristiansen vil fungere som nestleder. Videre har Iren Hasfjord fått ny jobb utenfor kriminalomsorgen, Roger Abelsen vil tre inn i rollen som ny sekretær frem til neste idrettsting.
Resten av styre er fortsatt:
Rudi Fremstad-kasserer
Tom Herman Andersen-styremedlem
Monica Weggersen-styremedlem
Trine Lind-Styremedlem
Nok en gang: Godt nytt idrettsår! Ta del i mosjonskampanjen når den kommer og vi ses på NM 🙂