Trim og trivsel i fokus

Publisert 1. mai 2021 av Christer Arnesen

Vi skritter i gang kampanjen til FIF & KDI på arbeidernes fridag 1.mai. Dette med vel viten om at flere holder hjulene i gang med turnusarbeid omkring i alle enheter i omsorgen. Vi ønsker alle lykke til og god fysisk fostring med all form for aktivitet som generer skritt i mai måned. 31 dager med skritt, da trenger man minimum 8064 skritt pr dag som igjen gir over 250.000 skritt.

Hvis dere oppnår dette, ta bilde av logg og send inn til trimogtrivsel@fifnorge.no.

Dere er da med i trekning av gavekort, og hovedpremien som er ei treningsklokke av merke Polar Ignite.

 

En annen gledelig nyhet som kommer fra Trøndelag regionen er at de ønsker ansvaret for innebandy NM 2022, ettersom NM i 2020 ble avlyst pga covid-19. Sett i lys av at landet er i riktig modus, og det er forsvarlig med mesterskap. Vi alle trenger et norgesmesterskap å se frem til, og en normal hverdag så vi klapper frem Trondheim fengsel som ansvarlig arrangør av innebandy NM 2022.

FIF takker for en hyggelig og korona tilpasset hilsen fra Trondheim fengsel i form av ulik aktivitet. (Se bilder under tekst). Vi setter pris på oppdateringen rundt omkring i Norges langstrakte land.

Ikke glem å sende inn søknader om stønader til trim og trivsel for å gjennomføre egen aktivitet i egen enhet. Se innlegg på FIF siden.

Hilsen FIF Styret