Ila og Halden norgesmestere i håndball 2015.

Publisert 4. mars 2015 av novakjetil

Totalt deltok 8 damelag og 5 herrelag i årets hånball NM.  NM arrangøren fikk mye skryt av både spillere og ledere som syntes at det ble gjennomført et godt mesterskap.
Etter to dager med mye god håndball sto Ila herrene og Halden damene igjen som vinnere i Kongstenhallen i Fredrikstad. Tapende finalemotstandere var Indre Østfold i herreklassen, og Bergen i dameklassen.I bronsjeduellen var det damene fra Ila og herrene fra Ullersmo som trakk det lengste strået. Deltagelse under årets mesterskap med totalt 13 lag må sies å være normalen, sammenlignet med de siste årene.
Et skår i gleden er at flere anstalter ikke greide å stille lag pga. at det ikke ble innvilget tjenestefri. FIF vil ta opp disse sakene med direktoratet.
FIF vil takke arrangøren for et flott mesterskap!  Nå gjenstår NM bankett med hyllest av alle deltakerne. Vi vil også ønske neste års arrangør Ullersmo lykke til.
For FIF Asle Aase og Kjetil Kristiansen
 
 

IMG_9487

Damefinalen mellom Bergen og Ila ble en spennende affære. Da det nærmet seg slutten av andre ekstraomgang trodde alle at kampen måtte avgjøres på straffer. På stillingen 20-20 fikk Halden sendt avgårde et relativt løst skudd bare 7 sekunder før sluttsignalet, uheldigvis for Bergen gikk skuddet via egen forsvarer og i mål bak en utspilt keeper. Halden kunne slippe løs jubelen med seier 21-20.


IMG_9491

Halden damene i seiersrus!


IMG_9482

Noen sentrale i NM staben!


IMG_9484

Pause i ekstraomgangene!


IMG_9493

Resultater NM 2015


IMG_9497

Ila gutta etter en komfortabel 17-10 seier over Indre Østfold og omeng. Det var aldri noen tvil om at Ila ville vinne finalen. Det må nevnes at innebandygrossisten Willy Fauskanger hadde både straffebom og scoring mot den tidligere norske landslagskeeperen Sindre Walstad.


IMG_9496