NM i fotball og golf i Strømstad.

Publisert 9. august 2017 av novakjetil

2017-08-09 15.45.46
Halden fengsel er arrangør for fotball og golf 2017.
Selve arrangementet skal avvikles i Strømstad i Sverige, 15-16. september 2017. Golfen spilles dagen før, nærmere bestemt 14. september.
Valget av Strømstad skyldes bedre baneforhold og at hotellkapasiteten er vesentlig bedre enn i Halden. Det forventes nærmere 400 deltakere, og rammen rundt mesterskapet er det ingenting å utsette på. Nytt av året er også at et old-boys lag fra Norgerhaven ønsker å delta. De kan riktignok ikke bli norgesmestre, men ønskes velkomne som våre gjester.
Fotballbanene ligger 5-10 minutters kjøring fra hotellet, mens golfbanen er nærmeste nabo. Undertegnende har sjekket ut begge anleggene og kan melde om topp tilstand. Dessuten har FIF`s fotballansvarlig Roger Abelsen avlagt en rapport om forholdene og melder om god håndtering fra arrøngørens side. Det betyr at det bare er å møte opp og delta på årets største happening for kriminalomsorgen.
Fra en relativ enkel oppstart med noen få lag i 1971 har fotball NM blitt et stort arrangement. Og takket være «grunderne» fra tidlig 70-tall kan vi i år møtes for førtisjuende gang på idrettsbanen. Når det gjelder Golf så mener jeg at norgesmesterskapet første gang ble spilt i 1996 og at det var Tor Tagesen & co som var primus motor. Her ligger deltakerantallet på rundt 25-35.
Vi håper at så mange som mulig har muligheten til å delta i Strømstad. Hvis dere ønsker å lese mer om mesterskapet kan man også logge seg inn på fotballnm.no eller gå inn på facebooksiden.
Vi ses i Strømstad 🙂