NM i bowling 2017

Publisert 8. november 2017 av novakjetil

Hei.
Her kommer informasjon til dere som har meldt dere på bowling-NM 2017. Arrangementet foregår som kjent i Sarpsborg i regi av FIF og Østfold friomsorgskontor førstkommende helg.
Det er påmeldt 17 lag. Kampoppsettet ligger vedlagt. De første kampene starter kl.10 fredag. 12 av 17 lag spiller kl.10, mens resterende lag starter 11.15. I grunnspillet (fredag) spilles det to serier pr spiller pr kamp. Tre kamper pr lag. Altså får hver spiller 6 serier på fredag. Sluttspillet starter kl.9 lørdag. 16 lag danner sluttspillet, hvilke lag som møtes i sluttspillet avhenger av resultatene fra fredag. Lag nr.17 og 16 vil møtes tidlig på lørdag for å spille om hvem som får komme inn i sluttspillet. Vinneren der vil møte nr.1 fra fredag. Nr.2 vil møte nr.15 osv. Plassering i sluttspillet avgjøres etter pinnefall når man er slått ut. For å unngå krøll og mye å rette opp i for bowlingarenaen er det bestemt at det spilles europeisk spillestil under arrangementet. Det vil også være to serier pr spiller pr kamp i sluttspillet, med unntak av bronsefinale og finale som er 3 serier pr spiller.
Banketten på fredag vil starte ca 19.00. Mange har betalt, men for de som ikke har betalt så er det bare å overføre 300 kr til kontonummer 1503 89 17207 eller vippses til 96521. Det vil ikke være mulig å betale påmelding til bankett med kontanter. Det vil bli servert gryterett med ris, salat, brød og smør. Det vil også bli utdelt en bong til deltakerne, som kan byttes i en enhet valgfri drikke. All drikke må kjøpes på lokalet og medbrakt er dermed ikke lov. Hver enhet koster 65 kroner (vin og øl). Det vil bli underholdning utover kvelden i form av live-musikk.. Skjenkingen stenger kl.01.30, og alle må ut av lokalet innen kl.02.00..
Det vil settes opp et sekretariat i arenaen og lagledere oppfordres til å møte opp der når man ankommer. Arenaen er i gangavstand fra hotellet, og bankettlokalet ligger ca midt mellom hotellet og arenaen (midt i Sarpsborg sentrum).
Ved spørsmål kontakt undertegnede Morten Møller pr mail eller på tlf 98 89 89 27.
Med vennlig hilsen
Østfold friomsorg BIL