Innsats- og hedersprisvinnerne for idrettsåret 2018

Publisert 20. oktober 2019 av Christer Arnesen

Vinner av innsatsprisen for 2018
Hege Nikolaisen har vært og er en stor bidragsyter for idretten ved spesielt Oslo fengsel. Dette er en dame som faller under begrepet «ildsjel» for idretten. Hun har deltatt på det meste av NM i de årene hun har vært i Kriminalomsorgen. Hun har et stort konkurranse-instinkt og et smittende engasjement som gjør at andre mennesker rundt henne har lyst til å delta og bidra. Hege er og har vært i mange år en del av Oslo fengsel sitt idrettslag, hvor hun har bidratt til idrettsglede gjennom påvirkning og motivasjon til både deltagelse i NM, men også lokalt på Oslo fengsel med innebandy og fotball i idrettshallen.
Hege Nikolaisen fortjener innsatsprisen for 2018 for sin trofaste og pågående lyst til å skape et godt (idretts)miljø for ansatte i Kriminalomsorgen.
Hun blir sett opp til av mange for jobben hun gjør og jobben vi vet hun kommer til å gjøre i fremtiden.
Takk for innsatsen Hege, lykke til videre!
Vinner av hederesprisen for 2018
Renate Igland fra Bergen fengsel får hedersprisen for sine fantastiske idrettsprestasjoner. Hun har vunnet 3 NM gull og 3 Nordiske gull i håndball. Hun har ett gull og 1 Nordisk gull i fotball, og i 2018 ble hun europamester i terrengløp. For ordens skyld, nevner vi også at hun forsvarte tittelen sin i 2019.
Renate får altså prisen for sin ekstraordinære innsats på idrettsbanen. Hennes allsidighet og gode prestasjoner er i særklasse og vi gratulerer henne med
hedersprisen for 2018.