Innebandy NM 2018- i Letohallen

Publisert 13. februar 2018 av novakjetil

2018-02-09 14.44.53 På bildet er fire fornøyde deltagere, fra venstre: Ole Marius «kula» Hansen fra hedmarken,
Trine «sola» Solheim fra ullersmo (Eidsvold ungdomsenhet)
Jan Erik Hagen, Ullersmo (Eidsvold ungdomsenhet) og Kai Næss, Ullersmo fengsel
Endring av arrangør
Siden Skien fengsel måtte si fra seg arrangøransvaret for årets innebandy-NM, tok FIF sammen med KRUS og Ullersmo over ansvaret.
Ullersmo hadde gjennomført tilsvarende mesterskap i 2017 og enda en gang ble Letohallen valgt som arena. Vi håper at Skien får samlet troppene og kommer sterkere tilbake da den gamle storheten fra Grenland tidligere har vært vertskap for mange flotte mesterskap.
Gjennomføring av mesterskapet.
Med den nyvalgte lederen for FIF, Camilla Hansen i spissen har dugnadsgjengen lagt ned en god jobb for å dra mesterskapet i havn. Og gjennomføringen ble svært vellykket. De som skal ha en ekstra takk er følgende: Camilla Hansen-FIF/KRUS, Anita Dulin-KRUS, Martin Gulla, Trine Lind-Ullersmo, Merethe Burås-Ullersmo, Maria Haagensen-Ullersmo, Lars Helge Hoel-Ullersmo, Svein Bjarne Christensen-Ullersmo, Leif Røsand-Ullersmo, KRUS-aspirantene, Ullersmo-ansatte og undertegnende har også hatt en finger med i spillet.
2018-02-10 14.37.54
Spill fredag og lørdag.
Dataprogrammet, Profixio la inn 22 påmeldte lag i 4 grupper og de fire beste fra fjoråret ble plassert i hver sin pulje. Her valgte Kongsvingers to lag og bytte om slik at de antatt beste spillerne spilte på Kongsvinger 2, om dette er lurt er nok sikkert riktig men det kan kanskje diskuteres om alle er enige at det er bra. De er forøvrig ikke de eneste som har vært kreative mht til dette, med hånda på hjertet så vet jeg som Ullersmo-gutt at det har vært gjort tidligere. Kanskje KRUS og Oslo også 🙂
Alle kampene ble spilt etter planen med 1×15 minutters omgang. Et par skader inledningsvis på fredagen var faktisk alt som var negativt, det roet seg heldigvis for våre venner fra Røde Kors på sidelinjen.
Det ble åtte kvartfinale-lag som gikk videre til lørdagen, de resterende lagene spilte om plassene fra 9 til 22. Bronse-og gullfinalen gikk samtidig på lørdag ettermiddag og i begge kampene måtte det spilles ekstraomganger. Mens Indre Østfold avgjorde bronsekampen etter en sen skåring, måtte selve finalen avgjøres med straffekonk. Lagene fra Halden og Ila hadde vært like gode sålangt og vi hadde vært vitne til den mest innholdsrike finalen siden oppstarten i 1998. Etter straffene sto det ett lag tilbake som kunne glise litt ekstra, nemlig Ila BIL. De fikk dermed revansje fra finaletapet mot Willy Fauskanger og co. fra fjoråret. Vi gratulerer Ila som Norgesmestre 🙂
2018-02-10 15.16.12
2018-02-10 15.06.25 Her er en glad gjeng bronsevinnere fra Indre Østfold.
Fredagsunderholdning og Bankett
Aspirantene fra KRUS hadde invitert til pizza og pasta-aften med ca. 140 deltakere. Poenget med et slikt arrangement er å mingle litt og få i seg litt god mat og drikke. Vi takker de håpefulle fra KRUS for god gjennomføring.
På lørdagens bankett var det over 200 gjester, det ble gjennomført en bra bankett med god assistanse fra DJ-Mats. Under Selve premieutdelingen ble vi underholdt av, en for dagen godt opplagt Leif Røsand og undertegnende som «side Kick»
Vi ønsker å takke alle våre gjester for en svært hyggelig kveld, mange gode festtaler fra samtlige representanter fra lagene og det var god stemning og oppførsel forøvrig. Hotelldirektøren var også fornøyd og påpekte viktigheten av at gjestene respekterte reglene til hotellet.
Resultatene fra årets mesterskap:
1. Ila 1
2. Halden
3. Indre Østfold
4. Hedmark
5. Kongsvinger 2
6. Ullersmo 1
7. Oslo 1
8. Ila 2
9. KRUS 1
10. Hustad
11. Sem
12. Ullersmo 2
13. Oslo 2
14. Kongsvinger 2
15. KRUS 2
16. Nordre Vestfold
17. Bredtveit
18. Ringerike 2.
19. Søndre Vestfold
20. Ringerike 1
21. Åna
22. Trondheim
2018-02-10 13.25.43
Da takker vi alle for et godt gjennomført mesterskap og ønsker alle håndballspillere velkommen tilbake til Letohallen 6-7. april, vi ses på NM 🙂
For arrangøren, Kjetil Kristiansen