Hei alle venner av FIF

Publisert 23. desember 2020 av Christer Arnesen

Da er den nye web siden til FIF offisielt online.

 

Noen ord fra FIF styret

 

Tiden har vært spesiell for oss alle i vårt langstrakte land. Det har vært mange endringer i omsorgen og for oss i FIF. Tiden har ikke vært helt den samme for oss alle. Vi har gjennomført riktig nok to store mesterskap som innebandy i Sarpsborg hallen og golf nm ved Hauger golfklubb. Det har blitt gjennomført Z i gang aksjon, stolpejakt, trim og trivsel kampanje og en utfordring på Instagram som het #øyeblikksbilde. Vi har gjort en innsats med alternativer utenom de normale store NM for oss i FIF. Det ser vitterlig slik ut første halvdel av året også blir unormalt.

Trondheim hadde et solid opplegg for innebandy nm i februar, men dessverre i mars 2020 kom covid-19. Så nm innebandy utgår i februar for FIF og Kriminalomsorgen i 2021. Mulig at håndball nm i indre Østfold også vil utgå, men følg med  på denne nye siden.

www.fifnorge.no

Denne nye siden er en oppgradering for FIF Norge. Det er et lite satsningfelt for oss siden covid-19 tok oss, men det var på høy tide at vi blir noe mer synlig i den nye EDB virkeligheten. Vi er nå offisielt på en ny side www.fifnorge.no og samtidig drister vi oss videre på en ny plattform. Instagram heter vi #FIFNorge så følg oss så skal vi prøve og oppdatere så langt retningslinjene tilsier dette med tanke på vårt ykre og profesjon. Tjenestemann loven ligger alltid i vår nærhet så her kommer vi med å levere innenfor samtykke og ordenhet.

FIF har sendt ut nyhetsbrev til alle deres respektive arbeidsplasser med dette ligger informasjon for perioden 2021. Vi kommer oppdateringer her med nyhetssaker nær deg og din arbeidsplass i form av aktivitet eller deltagelse på nm i regi av FIF.

Til sist vil jeg ønske dere velkommen til ny webside og Instagram profil, ikke nøl med å send inn forslag til forbedring eller sak dere vil fremme for en mer aktiv arbeidsplass.

Vi ønsker dere et riktig så godt sportslig 2020-2022

 

Best hilsner fra alle oss i styret perioden 2020-2022