Håndball NM siste helg i april.

Publisert 13. mars 2022 av Tom Herman Andersen

Da nærmer det seg ulike frister med påmelding av lag og ikke minst hotell booking til årets håndball NM i Mysen by. Indre Østfold fengsel har ordnet med halltid ved Eidsberghallen og overnatting ved Brennemoen hotell. Hotell rommene blir holdt av til oss frem til 8 april. Deretter åpnes det for alle. Så meld på lag og book rom….

Det er viktig å registrere seg i Profixio som er påmeldingen av hvert enkelt lag for enhetene. Dette gjelder selvsagt herrelag og damelag. Hvis det ikke blir nok påmeldte (over 10 lag) så blir det håndball NM gjennomført kun over 1 dag. Dette er noe FIF ikke ønsker da Indre Østfold fengsel bedriftsidrettslag  har lagt igjen mye arbeid og logistikk til arrangement over 2 dager. Så her er det viktig med at vi får nok påmeldte lag. Hvis det er enheter som ikke har nok spillere eller enkelt spiller som ikke har lag å spille på så kan FIF hjelpe dere med dette. Man kan søke for enkelt spillere og slå sammen lag slik at det blir nok lag i begge klasser.

Hvis det dette er nødvendig ta kontakt med håndball ansvarlig i FIF, Tom Herman Andersen på handball@fifnorge.no

Bruke denne linken for påmelding av lag:

https://www.profixio.com/app/handball-nm-kriminalomsorgen-2022

Invitasjonen fra indre Østfold fengsel

Håndball NM 2022

Husk også at Finland har gitt grønt lys til Nordisk mesterskap (26-29.mai). Uttaket skjer i Mysen på årets håndball NM av sportslig utvalg.

Hilsen FIF og sportslig utvalg håndball