Golf NM 2020

Publisert 22. desember 2020 av Christer Arnesen

Årets golf NM ble arrangert av KDI, friomsorgen Øst og Romerike fengsel. Banen som ble valgt var Hauger golfklubb.

Arrangørene Susanne Nor, Hans Tvedte og Kjetil Kristiansen kunne ønske velkommen til 60 påmeldte golfspillere og caddier. Årets deltagelse var rekordmange, noe som var gledelig i dette spesielle året som har vært preget av Corona-problematikk. Det ble tatt strenge forholdsregler med avstand og øvrig smittevern. Banen var i topp stand og det var tørt og fint vær og like forhold for alle.

 

Sammen med Eli fra Hauger, ble lokale regler og informasjon om spill, premieutdeling og middag gjennomgått før utslaget. Åpningstalen ble holdt av Kjetil Kristiansen, konstituert leder for FIF.

Spillerne ble fordelt på flere hull i tre og firer-flighter. Før shotgun smalt kl. 09.30

Spillerformen var inndelt i følgende klasser:

Damer:  0-36 hcp – Stableford

Herrer: 0-19,9 hcp – Slagspill

Herrer: 20-36 hcp – Stableford

 

Alle fikk med seg baguetter, brus og energibarer og underveis var det påfylling med kaffe for de som ville. Stemningen før start var meget god og på bildene under så ser man et knippe forventningsfulle golfere og aktive golf svingere i aksjon.

Norgesmestre 2020

Lise Mygland og Lasse Nordstrøm viste best golf denne gangen og kunne etter runden titulere seg som norgesmestre i golf. De har sitt daglige virke på henholdsvis Ila og Kongsvinger, vi gratulerer

Longest Drive damer: Susanne Nor
Longest Drive herrer: Jonas Faraasen Olsen (egen video under)
Nærmest pinne: Stefan Sollied

Vi takker for årets golf nm som ble gjennomført etter noe strengere regime, men takker alle golfere for at dere respekterte kohorter og avstand i denne runde. Neste års golf nm vil Ila fengsel stå for. Der vil det bli «prøve nm» med singel første dag og lag nm dag nummer to. Mer info kommer senere på fifnorge.no og via Ila B.I.L

Hilsen golf ansvarlig

Kjetil Kristiansen

Nest leder FIF