FIFs Trim og trivsels-aksjon 2014

Publisert 1. mai 2014 av novakjetil

Alle ansatte som sykler, løper eller går til jobben, eller som driver med minst 30 minutters generell fysisk aktivitet (går, jogger, svømmer m.m.) om dagen, kan delta i FIFs Trim og trivsels-aksjon i perioden 1. mai til 1. september 2014. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg med navn og antall aktivitetsdager på Trim og trivsels-plakaten ved din enhet. Hvis ikke enheten din har mottatt plakaten pr. post, så er det mulig å skrive den ut via pdf. og henge den opp på jobben!
Kravet for å registrere seg er som sagt minimum 30 minutters aktivitet pr. dag. De som har 40 eller flere registrerte aktivitetsdager i perioden mai til september er med i trekningen av to gavekort à 5000 kroner. Alle som har registrert seg er med i trekningen av 18 gavekort à 1000 kroner. Gavekortene kan brukes på G-Sport.
Skriv opp fullt navn og bruk blokkbokstaver. En forutsetning for å delta i trekningen av gavekort er at vi kan tyde navnet på de som har deltatt. FIF har en målsetning om at minst 500 ansatte deltar i aksjonen, og oppfordrer alle idrettslag og enheter til å få med sine ansatte i årets Trim og trivsels-aksjon!
Lykke til!
Trim og trivselsplakat 2014