FIF til KRUS for informasjons møte med aspirantene

Publisert 13. oktober 2021 av Christer Arnesen

Siden FIF ikke har vært innom KRUS på en god stund grunnet verdensbildet den siste tiden så slipper vi til hos KRUS to mandager. Mandag 18.oktober og mandag 6.desember er dagene som FIF har fått litt spillerom i den store salen på KRUS like før lunsj. Her vil vi komme med en generell info om FIF og vi har med sportslig utvalg innen fotball og håndball. Dette fordi det pr nå er kun disse idrettene som vi konkurrerer og samarbeider med våre naboland. SKIF i Sverige og KRIFO i Danmark. Finland er også med, men har ikke eget idrettsforbund som oss FIF.

Med sportslig utvalg tilstede kan aspirantene vise interesse og eventuelt komme med spørsmål til være lagledere/trenere. De vil få utlevert et skriv hvor de kan registrere sin «CV», men det vil selvsagt bety en god del å være med på mesterskap som arrangeres i 2022. Se egen aktivitetsplan på NM som kommer neste år.

Vi gleder oss til å treffe dere aspiranter samtidig fremlegge noe av vår visjon, og hvordan vi jobber med mesterskap og andre trim kampanjer i samråd med KDI.

NB ! Ny dato er kommet grunnet store salen er opptatt av KDI. Dermed nærmere 180 første års aspiranter en informasjons runde med FIF styret og sportslig utvalg.

 

Hilsen FIF styret og sportslig utvalg